Log på med facebook
Artikler Kneeboard Deathmatch Ultimate Championship 2011

Hele 3 nationaliteter var repræsenteret ved KDUC 2011, hvor der blev kæmpet bravt om den prestigefyldte titel!resultater_kneeboard

Det lokale tempel

Blot 10 minutter i taxa herfra ligger et super flot Buddhistisk tempel - som er en kæmpe oplevelse og helt sikkert et besøg værd. Vi brugte derfor eftermiddagen på at tage fobi templet, så vi er klar igen i morgen. Når man er på tur i knap en måned som vi er, skal kroppen have hviledage en gang imellem og det passede derfor perfekt med at vi kunne tage forbi templet inden vi fik en tiltrængt massage så kroppen kan restituere mest muligt til i morgen.

IMG_9790

Templet lå næsten øde hen og vi var de eneste besøgende. Et par munke gik rundt og lavede lidt havearbejde for at få stedet til at fremstå endnu flottere. Sammenlignet med gaderne, der stadig bærer præg af de netop overståede oversvømmelser, var templet super velholdt og fremstod som noget af det smukkeste vi har set hernede.

IMG_9785 

Terningkast på tysk

I går aftes stod den på hygge med et godt gammeldags spil Mejer, en røvfuld kolde bajere, to tyskere og lidt russere for at fuldende cocktailen. Der blev løjet så bukserne fløj og den ellers rigelige mængde af øl forsvandt på overraskende kort tid. Når klokken har slået 20.00 i Thai Wake Park er der ikke mulighed for at købe øl, skal vi hilse og sige! Med mindre man har en gæv vestjyde med, som har klunsergenet i behold... Da er der ingen fare på færde.

Vores kære kameramand holdt sig en velfortjent friaften fra redigeringstjansen, hvor han i stedet stiftede bekendtskab med den thailandske version af "hegnet"! Aftenen endte med en tur i baljen, hvor kun Andreas sneg sig udenom en dukkert.·

IMG_9756 

Klaus´ sidste dag

Imorgen rejser vores elskede Klaus hjem til Danmark og efterlader os her med en del udstyr så vi stadig kan holde jer opdateret på videofronten. Men forvent ikke det samme biograf-lignende redigeringsniveau (undskyld = ขอโทษ) I morgen står den på den på en masse optagelser så vi kan generere endnu mere materiale til Jer! 

IMG_9768

Kærlighed til folket!Skriv kommentar

Du skal være logget på eller oprette en profil for at skrive kommentarer.